Sådan låser du automatisk din enhed op

Funktionen Smart Lock giver dig mulighed for at indstille din enhed til automatisk at blive låst op i visse situationer, f.eks. når den har forbindelse til en Bluetooth-enhed, eller når du bærer den på dig.

Funktionen Smart Lock er tilgængelig i de fleste regioner, lande eller områder.

Gå til http://support.google.com/, og søg efter "smart lock" for at få flere oplysninger om funktionen Smart Lock.

Sådan aktiverer du Smart Lock

1. Angiv et mønster, en pinkode eller en adgangskode som skærmlås, hvis du ikke allerede har gjort det.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Trust agents.
    3. Tap på skyderen ud for Smart Lock (Google) for at aktivere funktionen.
    4. Tap på .
    5. Søg efter og tap på Smart Lock.
    6. Angiv dit mønster, din pinkode eller din adgangskode. Du skal angive disse legitimationsoplysninger for at ændre indstillingerne for din Smart Lock.
    7. Vælg typen af Smart Lock.