Indstilling af den rette fokus

Kameraet indstiller automatisk fokus og registrerer ansigter i alle optagetilstande. Det kan også registrere og spore en genstand i bevægelse. En gul ramme indikerer det ansigt eller den genstand i bevægelse, der er i fokus.

Du kan f.eks. ændre fokusområde ved at flytte dit kamera rundt med kameratasten trykket halvt ned. Når fokus er indstillet, bliver den cirkulære ramme blå. Denne teknik kan f.eks. bruges til at ændre fokus til en person, der er i en af siderne i et gruppebillede.

Du kan også tappe på skærmen for at fokusere på et bestemt område eller indstille en bestemt fokusafstand. Disse indstillinger er kun tilgængelige for hovedkameraet og afhænger af den valgte optagetilstand.

Indstilling af den rette fokus

Sådan indstiller du fokusafstand

1. Tap på .
    2. Tap på .
    3. Tap på skyderen for at justere fokusafstanden.
    4. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et billede.

Denne indstilling er kun tilgængelig i tilstanden Manuelt for hovedkameraet.