Fingeraftryksstyring

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

I fingeraftryksstyring registreres der oplysninger om fingeraftryk, som kan bruges som en ekstra sikkerhedsmetode til oplåsning af din enhed eller godkendelse af køb. Du kan højst registrere fem fingeraftryk på din enhed.

Før du bruger fingeraftrykssensoren, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Sådan registrerer du fingeraftryk første gang

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  2. Tap på NÆSTE. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tap på NÆSTE, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre registreringen af fingeraftrykket.

Når du registrerer et fingeraftryk første gang, bliver du også bedt om at angive et mønster, en pinkode eller en adgangskode som backup, hvis du ikke allerede har gjort det.

Fingeraftrykslæseren er placeret på til/fra-tasten og ikke på din enheds skærm. Før du bruger fingeraftrykssensoren, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Sådan registrerer du flere fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
  3. Tap på Tilføj fingeraftryk, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Sådan sletter du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
  3. Tap på det registrerede fingeraftryk, og tap derefter på SLET > SLET.

Sådan omdøber du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
  2. Vælg et registreret fingeraftryk på listen, angiv et navn, og tap derefter på OK.