Samling

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Nano-SIM-kortet og hukommelseskortet har hver sin åbning. Pas på ikke at forveksle de to åbninger.

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du et nano-SIM-kort og et hukommelseskort

Sådan isætter du SIM- og hukommelseskortet

Du skal ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakken til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet ud.
    2. Anbring hukommelseskortet i den rigtige retning i bakken til hukommelseskort som vist på billedet.
    3. Anbring nano-SIM-kortet korrekt i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
    4. Skub forsigtigt holderen tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.