Appoversigt

Brug programmet Album til at administrere, få vist og redigere dine fotos og videoer.

Brug appen Amazon Shopping til at gennemse, søge i og købe tusindvis af produkter direkte fra din enhed.

Brug appen AVG Protection PRO til at beskytte din enhed mod virus, malware, spyware, phishingangreb og onlineudnyttelse.

Brug programmet Regnemaskine til at udføre grundlæggende beregninger.

Brug kalenderprogrammet til at holde styr på begivenheder og håndtere dine aftaler.

Brug kameraet til at tage fotos og optage videoklip.

Brug Chrome-webbrowseren til at få vist websider, tekst og billeder og til at håndtere bogmærker.

Brug urprogrammet til at indstille forskellige typer alarmer og timere.

Brug kontaktappen til at administrere telefonnumre, mailadresser og kontaktoplysninger.

Få adgang til dine hentede programmer, dokumenter og billeder.

Brug appen Google Docs til at oprette, redigere og samarbejde med andre om dokumenter.

Gennemse og lyt til FM-radiostationer.

Brug appen Google Drev til at gemme dine dokumenter og filer for at få nem adgang til dem fra alle enheder, dele dem med dine venner og samarbejde med kolleger.

Brug mailprogrammet til at sende og modtage mails både via din private konto og din arbejdskonto.

Brug Facebook™-programmet til at deltage i sociale netværk med venner, familiemedlemmer og kolleger i hele verden.

Brug Gmail-appen til at læse, skrive og organisere mails.

Søg efter oplysninger på din enhed og på internettet.

Nyd musik, film, apps og spil på din enhed, og få eksklusiv adgang til unikt indhold, der kun er tilgængeligt med Xperia-enheder.

Se din aktuelle placering, søg efter andre placeringer, og beregn ruter vha. Google Maps.

Brug appen Hangouts til at chatte med venner online.

Brug programmet Lifelog til automatisk at logføre begivenheder i din hverdag.

Brug appen Meddelelser til at sende og modtage sms'er og mms'er.

Movie Creator opretter automatisk korte videokollager vha. din eksisterende foto- og videosamling.

Brug programmet Musik til at organisere og afspille musik og lydbøger.

Vis nyheder fra News Suite.

Foretag telefonopkald ved at taste nummeret manuelt eller vha. funktionen Smart Dial.

Organiser, søg i eller gennemse alle dine fotos og videoer.

Brug Google Play-programmet Film og tv til at se film og tv-udsendelser, der er købt eller lejet i Google Play.

Opdag og afspil tusindvis af sange med Google Play-musikprogrammet.

Brug Play Store-programmet til at finde programmer, du kan købe eller hente gratis.

Bevar forbindelsen med dine spillevenner og de spil, du elsker, køb spil i PlayStation®Store og meget mere.

Optimer indstillinger, så de passer til dine krav.

Opret, rediger og samarbejd med andre om regneark.

Brug programmet Skitse til at oprette og udforske billeder og derefter dele dem med dine venner.

Opret, rediger og samarbejd med andre om præsentationer.

Brug programmet Support til at få adgang til brugersupport direkte på din enhed. Du kan f.eks. få adgang til en brugervejledning, oplysninger om fejlfinding samt tip og tricks.

Brug programmet Video til at afspille video på din enhed og dele indholdet med vennerne.

Brug programmet Vejr til at få vist vejrudsigten.

Brug appen What’s New til at finde nye spil, apps og medieindhold.

Brug YouTube™ til at se videoer fra brugere i hele verden, og del dine egne.

Nogle apps er måske ikke inkluderet på din enhed, eller de understøttes muligvis ikke på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere i alle områder.