Programskærm

Programskærmen, som du åbner fra startskærmen, indeholder de apps, der er forudinstalleret på enheden, samt de apps, du henter.

Programskærm

Sådan får du vist alle apps på programskærmen

1. Tap på .
    2. Bladr til venstre eller højre på programskærmen.

Du kan også søge efter apps ved at stryge til venstre eller højre fra programskærmen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du de anbefalede programlister

1. Berør og hold nede på et tomt område på startskærmen, og tap derefter på .
    2. Tap på skyderen ud for Appanbefalinger.

Sådan åbner du en app fra programskærmen

• Når programskærmen er åben, skal du bladre til venstre eller højre for at finde appen og derefter tappe på den.

Sådan søger du efter en app fra programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Søg efter programmer.
    2. Indtast navnet på den app, du vil søge efter.

Du kan også søge efter apps ved at stryge til højre fra programskærmen.

Sådan arrangerer du apps på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på .
    2. Tap på Sortér apps, og vælg derefter en indstilling.

Sådan føjer du en appgenvej til startskærmen

1. Gå til programskærmen, berør et appikon, og hold nede, indtil enheden vibrerer, og træk derefter ikonet til toppen af skærmen. Startskærmen åbnes.
    2. Træk ikonet til den ønskede placering på startskærmen, og slip det derefter.

Sådan flytter du en app på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på .
    2. Sørg for, at Egen rækkefølge er valgt under Sortér apps.
    3. Berør et program, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter programmet til den nye placering.