account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Favoritradiokanaler

    Sådan gemmer du en kanal som en favorit

    1. Når radioen er åben, skal du navigere til den kanal, du vil gemme som favorit.
    2. Tap på Icn sony and radio favourite on.
    3. Indtast et navn og vælg en farve for kanalen, tryk derefter på GEM.

    Sådan lytter du til din favoritradiokanal

    1. Tap på Icn sony radio favourite list.
    2. Vælg en indstilling.

    At fjerne en kanal som favorit

    1. Når radioen er åben, skal du navigere til den kanal, du vil fjerne.
    2. Tap på Icn sony infiniteview favorite btn, og tap derefter på SLET.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer