Volumenindstillinger

Du kan justere lydstyrken for ringetonen ved indgående opkald og beskeder samt for afspilning af musik og video.

Sådan justerer du lydstyrken for ringetonen med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med lydstyrketasten

• Tryk lydstyrketasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip, også selvom skærmen er låst.

Sådan slår du vibrationstilstand til

• Tryk volumentasten op eller ned, indtil Icn sony stat sys ringer vibrate vises.

Sådan justeres lydstyrkeniveauerne

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Træk skyderne for lydstyrke til de ønskede positioner.

Note

Du kan også trykke volumentasten op eller ned og derefter tappe på Icn sony music equalizer select for at justere lydstyrken for ringetone, afspilning af medier eller alarmer hver for sig.

Sådan indstiller du, at enheden skal vibrere i forbindelse med indgående opkald

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Tap på skyderen ud for Vibrer også ved opkald for at aktivere funktionen.

Sådan indstiller du en ringetone

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Ringetone for telefon.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Icn sony menu add for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på UDFØRT for at bekræfte.

Sådan vælger du beskedlyden

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Standardringetone for beskeder.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Tilføj for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på UDFØRT for at bekræfte.

Tip

Nogle programmer har deres egen beskedlyd, som kan vælges fra programindstillingerne.

For at aktivere berøringstoner

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Andre lyde.
    3. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere de forskellige berøringstoner efter behov.