Trådløs spejling af enhedens skærm på et tv

Brug funktionen Skærmspejling til at få vist enhedens skærm på et tv eller en anden stor skærm uden at tilslutte et kabel. Med Wi-Fi Direct®-teknologien oprettes der en trådløs forbindelse mellem to enheder, så du kan slappe af og nyde dine favoritfotos fra sofaen. Du kan også bruge funktionen til at høre musik fra enheden via tv'ets højttalere.

Når der anvendes Skærmspejling , kan billedkvaliteten undertiden blive negativt påvirket af interferens fra andre ‎Wi-Fi -netværk.

At spejle enhedens skærm på en tv-skærm

1. Tv: Følg instruktionerne i brugervejledningen til dit tv for at slå skærmspejlingsfunktionen til.
    2. Din enhed: Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Skærmspejling.
    3. Tap på Start.
    4. Tap på OK, og vælg en enhed.

Denne funktion virker kun, hvis dit tv understøtter skærmspejling baseret på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™. Hvis tv'et ikke understøtter skærmspejling, skal du købe en separat, trådløs skærmadapter. Og når du bruger skærmspejling, må du ikke tildække enhedens ‎Wi-Fi -antenneområde.

Sådan stopper du skærmspejling mellem enheder

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Skærmspejling.
    2. Tap på Frakobl, og tap derefter på OK.

Du kan også stoppe skærmspejling ved at tappe på beskeden på statuslinjen på din enhed. Træk statuslinjen nedad, tap på Frakobl , og tap derefter på OK .