Samling – Dual SIM

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Dual SIM-enheder understøtter brugen af et eller to nano-SIM-kort og et hukommelseskort

Dual SIM-enheder er ikke tilgængelige i alle områder eller fra alle operatører.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om din enhed understøtter Enkelt SIM eller Dual SIM, i Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed.

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet (eller kortene) eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du nano-SIM-kortene og hukommelseskortet

Isætning af to SIM-kort og et hukommelseskort

Du skal ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakken til nano-SIM-kortet ud.
    2. Isæt hukommelseskortet i den korrekte retning i åbningen til hukommelseskortet som vist på billedet.
    3. Anbring det primære SIM-kort (SIM1) korrekt i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
    4. Anbring det sekundære SIM-kort (SIM2) korrekt i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
    5. Skub forsigtigt holderen tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.