Visning af fotos og videoer

Brug appen Album til at få vist fotos og afspille videoer, du har taget med dit kamera, eller til at få vist tilsvarende indhold, du har gemt på din enhed. Alle fotos og videoer vises i et kronologisk sorteret gitter.

Albumoversigt

Album i gittervisning
    1 Åbn menuen på startskærmen for Album
    2 Start Cast for at dele mediefiler med en anden enhed
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Se et diasshow af dine fotos og videoer
    5 Træk hen over for at åbne startskærmsmenuen for Album
    6 Se datoen for elementerne i gruppen
    7 Tap på et foto eller en video for at se den
    8 Rul op eller ned for at få vist indhold

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Søg efter og tap på Album.
    2. Tap på et foto eller en video, du vil se. Tap på Ikon for normal musikafspilning, hvis du bliver bedt om det.
    3. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.

Appen Album understøtter muligvis ikke alle filformater.

Du kan angive, at skærmen automatisk skal rotere, når den drejes til siden. Hvis du vil aktivere eller deaktivere denne funktion, skal du søge efter og tappe på Indstillinger > Skærm > Enhedsrotering .

Sådan ændrer du størrelse på miniaturebillederne

• Spred to fingre fra hinanden for at zoome ind, eller knib to fingre sammen for at zoome ud, når du får vist en miniature af fotos og videoer i Album.

Sådan zoomer du ind eller ud på et foto

• Når du får vist et foto, kan du sprede to fingre fra hinanden for at zoome ind eller knibe to fingre sammen for at zoome ud.

Sådan kan du se et diasshow af dine fotos

1. Tap, når du får vist et foto, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Ikon for Menu > Diasshow for at starte afspilning af alle fotos i et album.
    2. Tap på et foto for at afslutte diasshowet.

Sådan afspiller du en video

1. Søg efter den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap på Ikon for normal musikafspilning.
    3. Hvis der ikke vises afspilningskontrolelementer, skal du tappe på skærmen for at få dem vist. Tap på skærmen igen for at skjule kontrolelementerne.

Sådan stopper du et videoklip midlertidigt

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Ikon for at sætte musik på pause.

Sådan spoles der hurtigt frem og tilbage i et videoklip

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Træk skyderen på statuslinjen til venstre for at spole tilbage eller til højre for at spole hurtigt frem.

Sådan justerer du volumen på en video

• Tryk volumentasten op eller ned.