Overførsel af musik til din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan overføre musik fra en computer til din enhed på to måder:

• Slut enheden til en computer vha. et USB Type-C-kabel. Vælg Overfør filer på din enhed, og kopiér og indsæt eller træk og slip derefter filerne ved hjælp af computeren. Se Håndtering af filer vha. en computer.
    • Du kan bruge Xperia Companion-softwaren til at overføre mediefiler mellem computeren og din enhed. Få mere at vide, og hent Xperia Companion til Windows eller Mac.

Musikappen understøtter muligvis ikke alle musikfilformater.