Skærmbillede

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan tage stillbilleder af enhver skærm på enheden som f.eks. et skærmbillede. De skærmbilleder, du tager, gemmes automatisk i appen Album.

Sådan tager du et skærmbillede

1. Tryk længe på til/fra-tasten Ikon for til/fra, indtil der vises et vindue på skærmen.
    2. Tap på Ikon for optaget skærmbillede.

Du kan også tage et skærmbillede ved at trykke på til/fra-tasten og volumentasten samtidig.

Sådan får du vist dit skærmbillede

1. Tap to gange på statuslinjen for at få vist beskedpanelet.
    2. Tap på skærmbilledet.