Sådan starter du enheden for første gang

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Det anbefales, at du oplader batteriet i mindst 30 minutter, før du starter din enhed første gang. Du kan stadig anvende din enhed, mens den oplader. Du kan finde flere oplysninger om opladning under Opladning af din enhed.

Første gang du starter enheden, kan du gå til opsætningsvejledningen for at hjælp til at konfigurere de grundlæggende indstillinger, gøre din enhed personlig og logge på dine konti, f.eks. en Google™-konto.

Sådan tænder du din enhed

Det er vigtigt, at du bruger USB Type-C-kablet (medfølger), når du oplader din enhed, da andre typer USB-kabler kan beskadige din enhed. Det anbefales, at batteriet oplades i mindst 30 minutter, inden du tænder enheden første gang.

1. Tryk og hold nede på til/fra-tasten Ikon for til/fra, indtil enheden vibrerer.
    2. Indtast pinkoden til SIM-kortet, når du bliver bedt om det, og tap derefter på Ikon for accept.
    3. Vent et øjeblik, mens enheden starter.

Du fik oprindeligt pinkoden til SIM-kortet fra netværksoperatøren, men du kan ændre den senere i menuen Indstillinger. Tap på Ikon for sletning af tekst for at rette eventuelle fejl under indtastning af pinkoden til SIM-kortet.

Sådan slukker du enheden

1. Tryk på Ikon for til/fra-knappen, og hold den nede, indtil menuen med indstillinger vises.
    2. Tap på Sluk i menuen med indstillinger.

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.