Skærmindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan ændre skærmens lysstyrke, kvalitet, visningsstørrelse og funktionsmåde. Du kan f.eks. vælge en større skrifttype eller visningsstørrelse, så du nemmere kan læse, eller du kan ændre de ikoner, du kan se på statuslinjen.

Hvis du vil ændre din baggrund og dit tema, kan du gå til Baggrund og temaer. Hvis du vil ændre, hvor længe skærmen skal være tændt, før den slukkes, kan du gå til Sådan tænder eller slukker du skærmen.

Sådan ændrer du en skærmindstilling

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm.
    2. Tap på den indstilling, du vil ændre.
    3. Brug skyderne, afkrydsningsfelterne eller flere menuer for at justere det.

Lysstyrke

Juster lysstyrkeniveauet med skyderen. Du kan også aktivere Tilpasset lysstyrke for automatisk at optimere lysstyrken ud fra belysningen i omgivelserne.

Hvidbalance

Brug skyderne til at justere hvidbalancen på skærmen. Hvis du vil vende tilbage til standardindstillingen, skal du tappe på Ikon for Menu.

Farveskala og -kontrast

Opnå forbedret kvalitet i billeder og videoer, når du ser dem på enheden. Brug f.eks. tilstanden Superlevende for at få farverne til at se mere levende ud på skærmen.

Skærmrotation

Angiv, at skærmen automatisk skal rotere, når enheden drejes, eller angiv, at den skal forblive i stående retning.

Pauseskærm

Indstil en pauseskærm, som viser farver eller et diasshow med fotos, mens din enhed oplader, eller skærmen er inaktiv. Hvis din enhed har flere brugere, kan de enkelte brugere have hver deres indstillinger for pauseskærmen.