Skærmbeskyttelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Før du bruger din enhed, skal du fjerne alle beskyttende film for at opnå fuld funktionalitet.

Skærmdæksler og skærmbeskyttelse kan hjælpe dig med at beskytte din enhed mod skader. Vi anbefaler, at du kun bruger de skærmdæksler, der er beregnet til din Xperia-enhed. Hvis du bruger en tredjeparts skærmbeskyttelse, kan det medføre, at din enhed ikke fungerer, som den skal, idet sensorer, objektiver, højttalere eller mikrofoner kan tildækkes, og garantien kan dermed sættes ud af kraft.