Skærmlås

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Når skærmen er låst, skal du låse den op ved at stryge eller ved at angive dit mønster, din pinkode, din adgangskode eller dit fingeraftryk. Som standard er strygning på skærmen angivet i ubeskyttet tilstand, men det anbefales, at du bruger en mere sikker metode til oplåsning af skærmen for at beskytte din enhed.

Sikkerhedsniveauet for hver låsetype er angivet nedenfor fra den svageste til den stærkeste:
    • Stryg: Ingen beskyttelse, men du har hurtig adgang til startskærmen.
    • Mønster: Tegn et simpelt mønster med din finger for at låse enheden op.
    • Pinkode: Indtast en numerisk pinkode på mindst fire cifre for at låse enheden op.
    • Adgangskode: Angiv en alfanumerisk adgangskode for at låse enheden op.
    • Fingeraftryk: Anbring din registrerede finger på sensoren for at låse enheden op.

Fingeraftryk skal registreres af Fingeraftryksstyring, før du kan bruge dem. Hvis du vil konfigurere beskeder på låseskærmen, kan du gå til Beskeder.

Sådan opretter eller ændrer du en skærmlås

Det er meget vigtigt, at du husker skærmlåsen, når du bruger et mønster, en pinkode eller en adgangskode. Hvis du glemmer disse oplysninger, kan du muligvis ikke gendanne vigtige data, f.eks. kontakter og beskeder. Se fejlfindingstip .

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås.
    2. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte din aktuelle skærmlås.
    3. Vælg en indstilling, og følg vejledningen på skærmen.
    4. Når der bruges en sikker skærmlås, kan du indstille tænd/sluk-knappen til at låse skærmen, indstille tidspunktet for aktivering af skærmlås og oprette en meddelelse til skærmlåsen ved at trykke på Ikon for indstillinger.

Hvis du bruger en Microsoft EAS-konto (Exchange ActiveSync), begrænser EAS-sikkerhedsindstillingerne måske typen af skærmlås, så du kun kan bruge en pinkode eller adgangskode. Kontakt din netværksadministrator for at få mere at vide om de implementerede sikkerhedspolitikker for netværket.