Nulstilling af dine apps

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan nulstille en app eller rydde appdata, hvis din app ikke længere reagerer eller forårsager problemer med din enhed.

Sådan nulstiller du programindstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger.
    2. Tap på Oplysninger om appen > Ikon for Menu > Nulstil app-præferencer, og tap derefter på Nulstil apps.

Når du nulstiller programindstillinger, sletter du ikke programdata fra din enhed.

Sådan rydder du programdata

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen.
    2. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på Lagerplads > RYD DATA > OK.

Når du rydder programdata, slettes dataene for det valgte program permanent fra din enhed. Indstillingen til at rydde programdata er ikke tilgængelig for alle programmer eller tjenester.

Sådan rydder du en apps cachelager

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen.
    2. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på Lagerplads > RYD CACHE.

Indstillingen til at rydde et programs cache-lager er ikke tilgængelig til alle programmer eller tjenester.

Sådan rydder du appens standardindstilling

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen.
    2. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på Åbn som standard > RYD STANDARDER.

Indstillingen til at rydde et programs standardindstilling er ikke tilgængelig for alle programmer eller tjenester.