Læsning og afsendelse af beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

I appen Meddelelser vises dine meddelelser som samtaler, hvilket betyder, at alle meddelelser til eller fra en bestemt person er grupperet sammen.

Antallet af tegn, som du kan sende i en enkelt besked, varierer afhængigt af operatøren og det anvendte sprog. Maksimumstørrelsen for en mms, som omfatter mediefilernes størrelse, afhænger også af operatøren. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.

Oversigt over meddelelser

Oversigt over meddelelser

1 Gå tilbage til listen over samtaler
    2 Ring op til meddelelsens afsender
    3 Få vist flere indstillinger
    4 Sendte og modtagne meddelelser
    5 Send en fuldført meddelelse
    6 Tilføj vedhæftede filer

Sådan opretter og sender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på Ikon for ny meddelelse.
    3. Indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    4. Hvis du vil sende en gruppemeddelelse, skal du tappe på Ikon for tilføjelse af modtager for at tilføje flere modtagere.
    5. Dual SIM-brugere skal tappe på Ikon for valg af SIM-kort til meddelelser for at vælge det SIM-kort, de vil bruge.
    6. Skriv teksten i meddelelsen. Hvis du vil tilføje en vedhæftet fil, skal du tappe på Ikon for tilføjelse og vælge den relevante indstilling for vedhæftede filer.
    7. Tap på Ikon for afsendelse af meddelelse for at sende meddelelsen.

Hvis du afslutter en meddelelse, inden du har sendt den, gemmes den som en kladde. Samtalen bliver tagget med ordet Kladde .

Sådan læser du en modtaget besked

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på den ønskede samtale.
    3. Tap på den, hvis meddelelsen endnu ikke er hentet.

Alle modtagne beskeder gemmes som standard i enhedens hukommelse.

Sådan besvarer du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på samtalen med meddelelsen.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Ikon for valg af SIM-kort til meddelelser for at vælge det SIM-kort, de vil bruge.
    4. Skriv dit svar, og tap på Ikon for afsendelse af meddelelse.

Sådan videresender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på den samtale, der indeholder den ønskede meddelelse.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Ikon for valg af SIM-kort til meddelelser for at vælge det SIM-kort, de vil bruge.
    4. Berør og hold nede på mailen, og tap derefter på Ikon for videresendelse af meddelelse.
    5. Vælg en kontakt, du har brugt for nylig, på listen, eller tap på NY MEDDELELSE, indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    6. Rediger evt. meddelelsen, og tap derefter på Ikon for afsendelse af meddelelse.

Sådan gemmer du en fil vedhæftet i en modtaget meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på meddelelsen, hvis den ikke er blevet hentet endnu.
    3. Berør og hold nede på den besked, som du vil gemme, vælg derefter den ønskede indstilling.