Nye funktioner i Android™ 9

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Android 9 Pie indeholder flere nye funktioner. Følgende er nogle af de større ændringer efter opdatering af din enhed til Android 9 .

De nye Android 9 -funktioner er ikke inkluderet i denne brugervejledning til Xperia XA2 . Nogle funktioner og skærmbilleder kan variere i forhold til indholdet i denne brugervejledning efter opdatering af din enhed til Android 9 .

Kamera

Skift mellem foto- og videotilstand

Du kan skifte mellem foto- og videotilstand ved blot at stryge mod venstre eller højre på kameraskærmen.

Switching between the photo and video modes

Tap på tilstandsikonet for at vælge kamerafunktioner

Du kan vælge tilstanden Manuelt eller kameraapps som AR-effekt , Kreativ effekt eller Panorama ved at tappe på tilstandsikonet på kameraskærmen.

Tapping the mode icon

Få adgang til kameraindstillingerne fra kameraskærmen

Du kan få adgang til kameraindstillinger som selvudløser, højde-bredde-forhold, farve og lysstyrke direkte fra kameraskærmen.

Camera settings

Andre opdaterede funktioner

Tilpas indstillingerne for Forstyr ikke

Det er nemmere end tidligere at tilpasse indstillingerne for Forstyr ikke . Indstillinger som Underretninger og Undtagelser er blevet føjet til indstillingsmenuen.

Do not disturb settings

Juster lydstyrken på en nem måde

Du kan justere den valgte lydstyrke for mediet ved at trykke på volumentasten, eller du kan slå lyden til eller fra ved at tappe på volumenikonet. Du kan også tappe på volumenikonet for at slå lyden for ringetoner eller beskeder til eller fra eller indstille enheden til at vibrere.

Adjusting the volume

Få nem adgang til ofte anvendte Indstillinger-elementer

Du kan få adgang til ofte anvendte Indstillinger -elementer som Skærm og System foroven på skærmen. Andre Indstillinger -elementer er blevet flyttet til Avanceret .

Accessing setting items

Få adgang til brugerkontoindstillingerne

Du kan nu lige så nemt som tidligere få adgang til menuen med brugerkontoindstillinger fra en lidt anden placering i Indstillinger . Søg efter og tap på Indstillinger > System > Avanceret > Flere brugere .

Multiple user account settings