Genstande i bevægelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Når du tager billeder eller optager videoer af genstande i bevægelse, er timingen vigtig for at få et godt resultat.

Objektsporing kan automatisk spore en genstand i bevægelse.

Når du optager videoer, kan du bruge SteadyShot™ til at kompensere for kameraets bevægelser og holde kameraet stille.

Optagelse af genstande i bevægelse

• Du skal ikke forsøge at følge genstanden. Du skal i stedet finde en position, hvor genstanden skal passere forbi foran dig.
    • Overvej at ændre eksponeringen til en hurtigere lukkerhastighed eller en højere ISO-værdi for at fryse bevægelsen.

Sådan sporer du en genstand

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere, og tap på skyderen for Objektsporing for at aktivere funktionen.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    4. Vælg en genstand, du vil spore, ved at berøre den i søgeren.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et billede eller optage en video.

Sådan optager du en video med en rolig hånd

1. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for optagelse af video, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Ikon for indstillinger.
    3. Tap på Mere, og tap på skyderen for SteadyShot™ for at aktivere funktionen.
    4. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at optage en video.

Videoer i slowmotion

Brug slowmotionfunktionen til at føje stærke effekter til dine videoer. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere den, før du går i gang med at optage din video. Effekten Slowmotion tilføjes, når en video er optaget ved normal hastighed.

Det er vigtigt at have gode lysforhold, når du optager videoer i slowmotion.

Sådan tilføjer du en slowmotioneffekt, når du har optaget en video

1. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for optagelse af video, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Ikon for slowmotion for at aktivere slowmotion.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at optage en video.
    4. Tap på Ikon for stop af optagelse for at stoppe optagelsen.
    5. Træk de blå cirkler til det sted, hvor slowmotioneffekten skal vises.
    6. Tap på Ikon for lagring af video i slowmotion for at gemme videoerne.
    7. Tap på Ikon for afslutning af slowmotion for at afslutte.