Indstillinger for meddelelser

Du kan ændre indstillinger for meddelelsesbeskeder og vælge, om du vil aktivere rapporter om levering af meddelelser.

Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på Ikon for Menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Generelt.
    4. Hvis du vil vælge en lyd for beskeder, skal du tappe på Underretninger > Lyd, vælge en indstilling eller tappe på Ikon for oprettelse af kontakt og vælge en musikfil, som er gemt på enheden.
    5. Tap på UDFØRT for at bekræfte.
    6. Tap på skyderne for at justere yderligere meddelelsesindstillinger.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du GPS

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på Ikon for Menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Avanceret.
    4. Tap på skyderen ud for Hent sms-statusrapporter for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Når funktionen for rapportering af levering er slået til, vises teksten "Leveret" for meddelelser, der er leveret korrekt.