Sådan foretager du opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan foretage et opkald ved at ringe op til et telefonnummer manuelt eller ved at bruge funktionen Smart Dial til hurtigt at finde numre på kontaktlisten og i opkaldslogge. Du kan bruge appen Duo til videochat på enheden til at foretage et videoopkald.

Brugere af Dual SIM-enheder kan angive et standard-SIM-kort til opkald eller få mulighed for at vælge SIM-kort, hver gang der foretages et opkald. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > SIM-kort > Opkald for at vælge en indstilling.

Oversigt over, hvordan du foretager opkald

Sådan foretager du opkald

1 Tilbage til opkaldslog
    2 Slet
    3 Numerisk tastatur
    4 Opkaldstast

Sådan åbner du det numeriske tastatur

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Hvis det numeriske tastatur ikke vises, skal du tappe på Ikon for opkald via numerisk tastatur.

Sådan ringer du til et telefonnummer

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for opkald via numerisk tastatur for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    3. Indtast telefonnummeret, og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    4. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort, hvis de bliver bedt om det.

Sådan foretager du et opkald vha. Smart Dial

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for opkald via numerisk tastatur for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    3. Anvend det numeriske tastatur til at skrive bogstave eller tal, der svarer til den kontakt, du vil ringe op. Mens du taster de enkelte bogstaver eller tal, vises der en liste over mulige resultater.
    4. Tap på den kontakt, du vil ringe til.
    5. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort, hvis de bliver bedt om det.

Sådan foretager du et internationalt opkald

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram. Opkaldsloggen vises.
    2. Tap på Ikon for opkald via numerisk tastatur for at få vist det numeriske tastatur.
    3. Berør 0, og hold nede, indtil der vises et "+"-tegn.
    4. Tast landekoden, områdenummeret uden nuller foran, efterfulgt af telefonnummeret. Tap derefter på Ikon for opkaldsprogram.
    5. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort, hvis de bliver bedt om det.

Sådan føjer du et hurtigopkaldsnummer til startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm.
    2. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen over apps, og vælg Direkte opkald.
    4. Vælg den kontakt og det nummer, du vil anvende som hurtigopkaldsnummeret.

Sådan får du vist eller skjuler du dit telefonnummer

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Opkaldskonti og derefter vælge et SIM-kort. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Opkald.
    4. Tap på Yderligere indstillinger > Vis nummer, og vælg en indstilling.

Denne mulighed udbydes muligvis ikke af alle operatører.