Sådan lytter du til radio

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

FM-radioen i enheden fungerer som alle andre FM-radioer. Du kan f.eks. søge efter og lytte til FM-radiostationer og gemme dem som favoritter. Du skal slutte et headset med ledning eller høretelefoner med ledning til enheden, før du kan anvende radioen. Det skyldes, at headsettet eller høretelefonerne fungerer som antenne. Når du har tilsluttet en af disse enheder, kan du skifte lyden til højttaleren, hvis du vil.

Oversigt over FM-radio

Radiooversigt

1 Favoritliste
    2 Tænd/sluk-knap til radio
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Indstillet frekvens
    5 Gem eller fjern en kanal som favorit
    6 Indstillingshjul
    7 Frekvensbånd – træk til venstre eller højre for at skifte mellem kanalerne
    8 Flyt opad på frekvensbåndet for at søge efter en kanal
    9 En gemt favoritkanal
    10 Flyt nedad på frekvensbåndet for at søge efter en kanal

Sådan lytter du til FM-radio

1. Slut et headset eller høretelefoner til din enhed.
    2. Søg efter og tap på Ikon for FM-radio . De tilgængelige kanaler vises, når du ruller gennem frekvensbåndet.

Når du starter FM-radioen, vises de tilgængelige kanaler automatisk. Hvis en kanal har RDS-informationer, vises de et par sekunder efter, at du begynder at lytte til kanalen.

Sådan skifter du mellem radiokanaler

• Træk frekvensbåndet til venstre eller højre.
    • Som alternativ, tap på pilene på begge sider af bandet for at springe til det næste klare radiosignal.

Sådan starter du en ny søgning efter radiokanaler

1. Når radioen er åben, skal du tappe på Ikon for Menu.
    2. Tap på Søg efter kanaler. Radioen scanner hele frekvensbåndet og markerer alle tilgængelige kanaler.

Sådan skifter du radiolyden til højttaleren

1. Når radioen er åben, skal du tappe på Ikon for Menu.
    2. Tap på Afspil i højttaler.

Hvis du vil skifte lyden tilbage til headsettet eller hovedtelefonerne med kabel, skal du tappe på Ikon for Menu og tappe på Afspil i høretelefoner .