Viderestilling af opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan viderestille opkald til en anden modtager, f.eks. til et andet telefonnummer eller en anden enhed.

Hvis du bruger en Dual SIM-enhed, kan du også viderestille opkald, der kommer til SIM-kort 1, til SIM-kort 2, når SIM-kort 1 ikke kan nås, og omvendt. Denne funktion kaldes Dual SIM-dækning. Du skal aktivere det manuelt.

Sådan viderestiller du opkald

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Opkaldskonti og derefter vælge et SIM-kort. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Opkald.
    4. Tap på Viderestilling af opkald > Tale, og vælg derefter en indstilling.
    5. Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og tap derefter på Aktivér.

Sådan slår du viderestilling af opkald fra

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Opkaldskonti og derefter vælge et SIM-kort. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Opkald.
    4. Tap på Viderestilling af opkald > Tale.
    5. Vælg en indstilling, og tap derefter på Deaktiver.

Sådan aktiverer du funktionen Dual SIM-dækning

Denne funktion gælder kun for enheder med Dual SIM-kort.

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > SIM-kort > Dual SIM-tilgængelighed.
    2. Tap på skyderen ud for Dual SIM-tilgængelighed for at aktivere funktionen.
    3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre proceduren.

Hvis funktionen Dual SIM-tilgængelighed ikke fungerer, når du har aktiveret den, skal du kontrollere, at telefonnumrene er indtastet korrekt for hvert SIM-kort. I nogle tilfælde registreres numrene automatisk under opsætning. Ellers bliver du bedt om at indtaste dem manuelt.