Fingeraftryksstyring

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Registrer dit fingeraftryk for at bruge det som en ekstra sikkerhedsmetode til oplåsning af din enhed eller godkendelse af køb. Du kan registrere op til 5 fingeraftryk på din enhed.

Mønsteret, pinkoden eller adgangskoden til skærmlås fungerer som en oplåsningsmetode, når du bruger dit fingeraftryk som skærmlås. Før du registrerer dit fingeraftryk, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Sådan registrerer du fingeraftryk første gang

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Tap på NÆSTE. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, eller vælg din metode til oplåsning af skærmen, og følg vejledningen på skærmen på at konfigurere det.
    3. Tap på NÆSTE, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre registreringen af fingeraftrykket.

Sådan registrerer du flere fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Tap på Tilføj fingeraftryk, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Sådan sletter du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Tap på det registrerede fingeraftryk, og tap derefter på SLET > SLET.

Sådan omdøber du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Vælg et registreret fingeraftryk på listen, angiv et navn, og tap derefter på OK.