Sådan finder, låser eller sletter du en mistet enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Google tilbyder en placerings- og sikkerhedswebtjeneste, der kaldes Find min enhed . Når du er logget på en Google-konto, er Find min enhed som standard slået til. Hvis du mister din enhed, kan du bruge Find min enhed til at:

• Søge efter og få vist, hvor din enhed befinder sig på et kort.
    • Låse din enhed og vise en meddelelse på låseskærmen.
    • Låse din enhed op og nulstille den ved at slette indholdet på den.
    • Aktivere ringetonen, også selvom lyden er slået fra.

Din enhed skal være tændt, have internetforbindelse og have placeringstjenesten aktiveret. Tjenesten Find min enhed er muligvis ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Hvis du har slettet indholdet på din enhed ved hjælp af Find min enhed , skal du angive brugernavnet og adgangskoden til en Google-konto, før du kan bruge din enhed igen. Det kan være en hvilken som helst Google-konto, som du har konfigureret på din enhed som ejer. Hvis du ikke kan angive disse oplysninger under opsætningen, vil du overhovedet ikke kunne bruge din enhed efter en nulstilling.

Du kan finde flere oplysninger om Find min enhed ved at gå til https://support.google.com/ .

Sådan kontrollerer du, at enheden kan findes