Sådan forbedrer du lydoutputtet

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt, som f.eks. Equalizer og Surroundsound. Du kan aktivere funktionen til dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer.

Sådan forbedrer du lydoutputtet automatisk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    2. Aktivér funktionen ClearAudio+ ved at tappe på skyderen.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt ved hjælp af equalizeren

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    2. Hvis funktionen ClearAudio+ er aktiveret, skal du tappe på skyderen for at deaktivere den.
    3. Tap på Lydeffekter > Equalizer.
    4. Træk i frekvensbåndsknapperne for at justere lyden manuelt. Hvis du vil vælge en forhåndsindstilling, skal du tappe på Ikon for musik-equalizer, vælge en indstilling og derefter tappe på OK for at bekræfte.

Den manuelle justering af indstillingerne for lydoutput har ingen effekt på taleprogrammer. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan slår du funktionen for surroundsound til

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger > Lydeffekter > Surround sound (VPT).
    2. Bladr til venstre eller højre for at vælge en indstilling, og tap derefter på OK for at bekræfte.

Sådan minimerer du lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    2. Aktivér funktionen Dynamisk normalisering ved at tappe på skyderen.