Redigering af tekst

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan markere, klippe, kopiere og indsætte tekst, mens du skriver. Du kan få adgang til redigeringsindstillingerne ved at tappe to gange på den indtastede tekst. Redigeringsindstillingerne bliver således tilgængelige via en programlinje.

Programlinje

De følgende handlinger er tilgængelige for den valgte tekst:

• Klip

• Kopier

• Indsæt

• Del

• Markér alt

Indsæt -indstillingen vises kun, når du har tekst gemt i udklipsholderen.

Sådan vælges tekst

1. Dobbelt-tap ord for at fremhæve det.
    2. Du kan trække i tapperne i hver ende af det fremhævede ord for at markere mere tekst.

Sådan redigerer du tekst

1. Tap to gange på et ord for at få vist programlinjen.
    2. Vælg den tekst, du vil redigere, og brug derefter programlinjen til at udføre de ønskede ændringer.