account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Visningsstørrelse

    Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

    Du kan bruge indstillingen Visningsstørrelse til at øge eller reducere størrelsen på alle elementer på din skærm, ikke bare tekst.

    Sådan angiver du visningsstørrelse

    1. Søg efter og tap på Indstillinger > Hjælpefunktioner.
    2. Tap på Visningsstørrelse, og angiv derefter den ønskede visningsstørrelse ved at tappe på skalaen.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!