Diagnosticering af dit kamera

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Hvis dit kamera ikke fungerer korrekt, kan du køre en diagnosticeringstest for at identificere, om der er problemer med hovedkameraet, frontkameraet, blitzen eller kameratasten.

Diagnosticering af dit kamera

Sådan udfører du en diagnosticeringstest af kameraet

1. Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere.
    3. Tap på Hjælp, og vælg Kamera, Frontkamera, Blitz eller Kameraknap.
    4. Følg anvisningerne på skærmen.