Sådan styrer du dataforbrug

Du kan holde styr på den mængde data, der overføres til og fra enheden via dine mobildata eller din ‎Wi-Fi -forbindelse i en given periode. Du kan f.eks. også få vist den datamængde, der bruges af de enkelte programmer. For data, der overføres via mobildataforbindelsen, kan du også indstille advarsler om og begrænsninger for dataforbrug for at undgå ekstra gebyrer.

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan justere indstillinger for dataforbrug. Hvis du justerer indstillinger for dataforbrug, kan du bedre styre dataforbruget, men det kan ikke garanteres, at du undgår at skulle betale ekstra gebyrer.

Sådan reducerer du dataforbruget

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dataforbrug > Datasparefunktion.
    2. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Sådan slår du datatrafik til eller fra

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Databrug.
    2. Tap på skyderen ud for Mobildata for at slå datatrafik til eller fra.

Når datatrafik er slået fra, kan du stadig oprette ‎Wi-Fi - og Bluetooth-forbindelser.

Sådan indstiller du en dataforbrugsadvarsel

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dataforbrug > Faktureringscyklus.
    3. Hvis du vil angive et advarselsniveau, skal du tappe på skyderen ud for Indstil en dataadvarsel.
    4. Tap på Dataadvarsel, angiv den ønskede datagrænse, og tap på INDSTIL. Du modtager en advarsel, når datatrafikmængden nærmer sig det niveau, du har indstillet.

Sådan indstiller du en grænse for mobildata

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dataforbrug.
    3. Tap på Faktureringscyklus, tap på skyderen ud for Angiv datagrænse, og tap derefter på OK.
    4. Hvis du vil angive en grænse for dataforbrug, skal du tappe på Datagrænse, angive den ønskede datagrænse og tappe på INDSTIL.

Når dit dataforbrug har nået den angivne grænse, slås mobildatatrafik på enheden automatisk fra.

Sådan styrer du individuelle programmers dataforbrug

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen.
    2. Tap på den app, du vil styre, og tap derefter på Dataforbrug.

Ydeevnen i de enkelte apps kan blive påvirket, hvis du ændrer de relaterede indstillinger for dataforbrug.

Sådan kontrollerer du dataforbruget

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dataforbrug.
    2. Tap på Forbrug af mobildata for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via en mobildataforbindelse.
    3. Tap på Dataforbrug via Wi-Fi under Dataforbrug for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via ‎Wi-Fi -forbindelsen.