Tilslutning af din enhed til USB-tilbehør

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan bruge en USB Type-C-værtsadapter til at oprette forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør, f.eks. USB-masselagerenheder, spilcontrollere, USB-tastaturer og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har et USB Type-C-stik, skal der ikke bruges en USB Type-C-værtsadapter.

USB Type-C-værtsadaptere sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Denne enhed har en USB Type-C-port uden dæksel. Hvis enheden bliver udsat for vand, skal du sørge for, at porten er helt tør, før du tilslutter et USB Type-C-kabel.