Opladning af din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Brug altid en original Sony-oplader og et USB Type-C-kabel, der er beregnet til din specifikke Xperia-model. Andre opladere og kabler kan øge opladetiden, vil slet ikke oplade eller kan ligefrem beskadige din enhed. Sørg for, at alle USB-porte og stikkene er helt tørre, før du isætter kablet.

Hvis batteriet er helt afladet, kan der gå op til 30 minutter, før enheden reagerer på opladningen. I dette tidsrum er skærmen muligvis mørk hele tiden, og opladningsikonet vises ikke. Det kan tage op til 4 timer for et fuldstændigt afladet batteri at blive fuldt opladet.

Din enhed har et indbygget, genopladeligt batteri, som kun må udskiftes af et autoriseret Sony-reparationscenter. Du må aldrig forsøge at åbne eller skille enheden ad selv. Hvis du gør det, kan det medføre skade, der ophæver garantien.

En oplader, der sættes i en stikkontakt, oplader din enhed hurtigere, end hvis du oplader via computeren. Du kan stadig anvende din enhed, mens den oplader.

Sådan oplader du din enhed

Opladning af enheden

1. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren eller i USB-porten på en computer.
    2. Sæt den anden ende af kablet i USB Type-C-porten på din enhed. Beskedindikatoren lyser, når opladningen går i gang.
    3. Når enheden er fuldt opladet, skal du tage kablet ud af enheden ved at trække det lige ud. Sørg for ikke at bøje stikket.

Det er vigtigt, at du bruger et USB Type-C-kabel (medfølger), da andre typer USB-kabler kan beskadige din enhed.

Hvis batteriet er helt afladet, kan det vare nogle minutter, før beskedindikatoren lyser, og ikonet for batteriopladning vises.

Status for batteriets beskedindikator

Grøn Batteriet oplades, og opladeniveauet er højere end 90 %
    Orange Batteriet oplades, og opladeniveauet er 15-90 %
    Rød Batteriet oplades, og opladeniveauet er mindre end 15 %