Samling – Dual SIM

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Dual SIM-enheder understøtter brugen af enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM-kort og et hukommelseskort.

Dual SIM-enheder er ikke tilgængelige i alle områder eller fra alle operatører.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om din enhed understøtter Enkelt SIM eller Dual SIM, i Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed.

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet (eller kortene) eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du et nano-SIM-kort og et hukommelseskort

Isætning af SIM- og hukommelseskortet

Du skal ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakkerne til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet ud.
    2. Anbring hukommelseskortet korrekt i bakken til hukommelseskort i den rigtige retning som vist på billedet.
    3. Anbring SIM-kortet korrekt i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
    4. Skub forsigtigt først bakken til hukommelseskortet og derefter bakken til SIM-kortet ind i åbningen igen, indtil de klikker på plads.

Sådan isætter du et eller to nano-SIM-kort

Isætning af to nano-SIM-kort

Du skal ikke klippe i dine SIM-kort, da det kan beskadige din enhed. Det er kun Dual SIM-enheder, der understøtter brugen af to SIM-kort samtidig.

1. Træk bakkerne til SIM-kortet og hukommelseskortet ud.
    2. Anbring det primære SIM-kort (SIM1) korrekt i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
    3. Anbring det andet SIM-kort (SIM2) i den rigtige retning i bakken til hukommelseskort som vist på billedet.
    4. Skub forsigtigt først bakken til hukommelseskortet og derefter bakken til SIM-kortet ind i åbningen igen, indtil de klikker på plads.