Appoversigt

Ikon for galleri

Administrer, få vist og rediger dine fotos og videoer ved hjælp af appen Album.

Ikon for Amazon Shopping

Brug appen Amazon Shopping til at gennemse, søge og købe tusindvis af produkter direkte fra din enhed.

Ikon for Amazon Kindle

Udforsk, køb og læs bøger på din enhed.

Ikon for AVG-beskyttelse

Beskyt din enhed mod virus, malware, spyware, phishingangreb og onlineudnyttelse.

Ikon for regnemaskine

Brug programmet Regnemaskine til at udføre grundlæggende beregninger.

Ikon for kalender

Hold styr på begivenheder, og håndter dine aftaler.

Ikon for kamera

Tag fotos, og optag videoklip.

Ikon for Google Chrome

Brug Chrome-webbrowseren til at navigere i og se websider, tekst og billeder og til at håndtere bogmærker.

Ikon for alarm

Indstil forskellige typer alarmer og timere.

Ikon for kontakter

Administrer telefonnumre, mailadresser og andre kontaktoplysninger.

Ikon for filer

Brug appen Filer til at få adgang til dine hentede apps, dokumenter og billeder.

Ikon for FM-radio

Gennemse og lyt til FM-radiostationer.

Ikon for Google Duo

Brug appen Duo til at foretage videoopkald.

Ikon for Google Docs

Opret, rediger og samarbejd med andre om dokumenter ved hjælp af Google Docs.

Ikon for Google Drev

Gem dine dokumenter og filer for at få nem adgang til dem fra alle enheder, dele dem med dine venner og samarbejde med kolleger ved hjælp af appen Google Drev.

Ikon for mail

Send og modtag mails både via din private konto og din arbejdskonto.

Ikon for Facebook

Brug Facebook™-programmet til at deltage i sociale netværk med venner, familiemedlemmer og kolleger i hele verden.

Ikon for Gmail

Læs, skriv og organiser mails.

Ikon for Google Søgning

Søg efter oplysninger på din enhed og på internettet.

Ikon for Xperia Lounge

Nyd musik, film, apps og spil på din enhed, og få eksklusiv adgang til unikt indhold, der kun er tilgængeligt på Xperia-enheder.

Ikon for Google Maps

Se din aktuelle placering, søg efter andre placeringer, og beregn ruter vha. Google Maps.

Ikon for beskeder

Brug appen Meddelelser til at sende og modtage sms'er og mms'er.

Ikon for Movie Creator

Movie Creator opretter automatisk korte videokollager vha. din eksisterende foto- og videosamling.

Ikon for musik

Brug programmet Musik til at organisere og afspille musik og lydbøger.

Ikon for nyheder

Vis nyheder fra News Suite.

Ikon for opkaldsprogram

Foretag telefonopkald ved at taste nummeret manuelt eller vha. funktionen Smart Dial.

Ikon for Google Fotos

Organiser, søg i eller gennemse alle dine fotos og videoer.

Ikon for Google Film

Brug Google Play-programmet Film og tv til at se film og tv-udsendelser, der er købt eller lejet i Google Play.

Ikon for Google Play-musik

Opdag og afspil tusindvis af sange med Google Play-musikprogrammet.

Ikon for Play Butik

Brug Play Store-appen til at finde programmer, du kan købe eller hente gratis.

Ikon for PlayStation

Bevar forbindelsen med dine spillevenner og de spil, du elsker, køb spil i PlayStation®Store og meget mere.

Ikon for indstillinger

Optimer indstillinger, så de passer til dine krav.

Ikon for Google Sheets

Opret, rediger og samarbejd med andre om regneark ved hjælp af appen Google Sheets.

Ikon for skitse

Brug programmet Skitse til at oprette og udforske billeder og derefter dele dem med dine venner.

Ikon for Google Slides

Opret, rediger og samarbejd med andre om præsentationer.

Ikon for Hjælp

Brug programmet Support til at få adgang til brugersupport direkte på din enhed. Du kan f.eks. få adgang til brugervejledningen, oplysninger om fejlfinding samt tip og tricks.

Ikon for videoer

Afspil video på din enhed, og del indholdet med vennerne.

Ikon for Video- og tv-visning

Afspil video på din enhed, og del indholdet med vennerne ved hjælp af appen Video- og tv-visning.

Ikon for vejret

Brug appen Vejr til at få vist vejrudsigten.

Ikon for YouTube

Se videoer fra brugere i hele verden, og del dine egne.

Nogle apps er måske ikke inkluderet på din enhed, eller de understøttes muligvis ikke på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere i alle områder.