Menu på startskærm for Album

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Fra menuen for Album på startskærmen kan du gennemse alle dine fotoalbummer, herunder fotos og videoer, der er taget ved brug af specialeffekter, og indhold, som du har delt online via tjenester som Picasa™ og Facebook. Når du først er logget på sådanne platforme, kan du håndtere indhold og få vist onlinebilleder. Fra appen Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold, f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth-teknologi og mail.

Oversigt over menuen Album

Oversigt over menuen Album på startskærmen
    1 Gå tilbage til startskærmen i programmet Album for at se alt indhold
    2 Få vist alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera
    3 Få vist alle fotos og videoer, der er gemt på enheden i forskellige mapper
    4 Få vist alle videoer, der er gemt på din enhed
    5 Få vist dine fotos i kort- eller globusvisning
    6 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    7 Få vist fotos og videoer, som du har skjult
    8 Vis korte film af dine fotos
    9 Åbn indstillingsmenuen for appen Album
    10 Åbn internetsupport

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Søg efter og tap på Album, og tap derefter på Ikon for indstillinger.
    2. Tap på den ønskede onlinetjeneste, og følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
    3. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
    4. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.