Ur

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA2

Du kan indstille en eller flere alarmer og anvende en hvilken som helst lydfil, du har gemt på enheden, som alarmsignal. Alarmen lyder ikke, hvis enheden er slukket.

Det klokkeslætsformat for alarmen, der vises, er det samme som det format, du vælger for de generelle klokkeslætsindstillinger, f.eks. 12 timer eller 24 timer.

Oversigt over ur

Alarmoversigt

1

Adgang til fanen Alarm

2

Adgang til fanen Verdensur

3

Adgang til fanen Stopur

4

Adgang til fanen Timer

5

Visning af indstillinger for den aktuelle fane

6

Sådan åbner du indstillinger for dato og klokkeslæt

7

Rediger en eksisterende alarm

8

Slå en alarm til eller fra

9

Tilføj en ny alarm

Sådan indstiller du en ny alarm

1. Søg efter og tap på Ur.
    2. Tap på Ikon for tilføjelse af element.
    3. Vælg den ønskede værdi.
    4. Tap på OK.

Tap på Ikon for flere indstillinger for at se FLERE INDSTILLINGER .

Sådan udskyder du en alarm, mens den lyder

• Når alarmen lyder, skal du tappe på UDSKYD.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Træk skyderen for at slå alarmen fra, eller tap på Afvis, hvis skærmen er aktiv.

Hvis du vil slå en udskudt alarm fra, kan du også trække statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet og derefter tappe på Afvis .

Sådan redigerer du en eksisterende alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på Ikon for flere indstillinger for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på Rediger klokkeslæt, vælg de ønskede værdier, og tap derefter på OK.
    3. Tap på FLERE INDSTILLINGER for at tilpasse din alarm.
    4. Tap på Gem.

Sådan slår du en alarm til eller fra

• Slå en alarm til eller fra ved at tappe på en eksisterende alarm.

Den alarm, der er i brug, vises ved Ikon for alarm slået til.

Sådan sletter du en alarm

• Søg efter og tap på Ur, berør og hold nede på den alarm, du vil slette, og tap derefter på Ikon for sletning.

Sådan indstiller du lyden for en alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på Ikon for flere indstillinger for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på FLERE INDSTILLINGER > Alarmlyd, og vælg en indstilling, eller tap på Ikon for oprettelse af kontakt, og vælg en musikfil.
    3. Tap på UDFØRT, og tap derefter på Gem.

Sådan indstiller du en højere lydstyrke for alarmen

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på Ikon for flere indstillinger for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på FLERE INDSTILLINGER, og tap derefter på skyderen ud for Stigning i lydstyrke.
    3. Tap på Gem.

Sådan indstiller du en tilbagevendende alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på Ikon for flere indstillinger for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på afkrydsningsfeltet Gentag.
    3. Markér de relevante dage efter behov.

Sådan vælger du alarmtype for en alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på Ikon for flere indstillinger for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på FLERE INDSTILLINGER > Alarmtype, og vælg derefter en indstilling.
    3. Tap på Gem.

Sådan angiver du funktionsmåden for tasterne på siden

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på Ikon for flere indstillinger for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på FLERE INDSTILLINGER, og tap derefter på Adfærd for sidetaster.
    3. Vælg den ønskede funktionsmåde for tasterne på siden.
    4. Tap på Gem.