Jeg kan ikke oprette forbindelse til en anden enhed ved hjælp af NFC

• Sørg for, at NFC er aktiveret på begge enheder.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du NFC-funktionen

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Præferencer for forbindelse .
      2. Tap på kontakten NFC .

• Sørg for, at skærmen på din Xperia-enhed er låst op og aktiv.

• Hold din Xperia-enhed og den anden NFC-kompatible enhed på en sådan måde, så enhedernes NFC-registreringsområder berører hinanden, og bevæg derefter langsomt din enhed i alle retninger. NFC-registreringsområdet vises som regel ved (N-mærke) .

• Fjern et beskyttende etui eller cover fra din enhed for at kontrollere, at det ikke blokerer for forbindelsen.

• Sørg for, at din Xperia-enhed ikke allerede har forbindelse til en anden NFC-kompatibel enhed. Hvis den har det, skal du afbryde forbindelsen mellem dem og prøve at oprette forbindelse til den anden enhed igen.

• I visse tilfælde er NFC-følsomhed ikke stærk nok til at oprette forbindelse via NFC. Hvis det er tilfældet skal du bruge Bluetooth-teknologi i stedet for NFC til at oprette forbindelse mellem enhederne.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Bluetooth-funktionen

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Præferencer for forbindelse .
      2. Tap på Bluetooth .
      3. Tap på kontakten for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Du kan også slå Bluetooth til eller fra i panelet Hurtige indstillinger.

Sådan parrer du enheden med en anden Bluetooth-enhed

1. Kontrollér, at Bluetooth-funktionen er aktiveret og synlig for andre Bluetooth-enheder på den enhed, du vil parre med.
      2. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Par ny enhed . Der vises en liste over tilgængelige Bluetooth-enheder.
      3. Tap på den Bluetooth-enhed, som du vil parre med.
      4. Indtast en adgangskode, hvis du bliver bedt om det, eller bekræft den samme adgangskode på begge enheder.

Sådan opretter du forbindelse mellem enheden og en anden Bluetooth-enhed

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > Tidligere tilsluttede enheder .
      2. Tap på den Bluetooth-enhed, du vil oprette forbindelse til.