Helt frisk fra ovnen!

Vi introducerer Android™ 9 Pie

Android 9 Pie kan helt tilpasses til dig. Du ønsker en smartphone, der er skræddersyet til dine behov, så hverdagen bliver let, og du kan fokusere på det, der er vigtigt. Den nye Android-software bruger maskinel indlæring og AI-teknologi til netop det. Den forstår dine vaner og tilpasser derefter indstillingerne i din smartphone, så telefonen kan klare de små ting for dig. Android 9 Pie er proppet med forbedringer, der gør din enhed mere intuitiv end nogensinde før.

Læs videre for at finde ud af mere om din nye favorit-pie!

Tilpasser sig dine behov
    Tilpasser sig dine behov

Tilpasser sig dine behov

Maskinel indlæring er en nøglekomponent i den nye Android 9 Pie. Tag f.eks. det selvjusterende batteri. Det er en funktion, der bruger maskinel indlæring til at identificere de apps, du ikke bruger ofte, for at sikre, at de ikke forbruger batteri, mens de kører i baggrunden. Sammen med Xperia™-funktionen STAMINA-tilstand holder dit batteri længere end nogensinde før!

En anden smart ny funktion ved maskinel indlæring er Selvjusterende lysstyrke. Selvjusterende lysstyrke tager dine manuelle justeringer af skærmens lysstyrke i forskellige lysindstillinger og bruger dem til automatisk at justere skærmens lysstyrke for dig. Nøglefunktioner, tilpasset dine behov!

Cremen til din pie

Derudover er der mange små søde godter til de funktioner og indstillinger, du bruger mest. Når du trykker på volumentasten, aktiveres der en volumenskyder til medier på skærmen og en knap til ringetonen, som gør det nemt at justere lydstyrken, mens du lytter til musik eller ser en video.

Og når du tager et skærmbillede, kan du fremhæve detaljer med det samme ved hjælp af menuen Rediger, der dukker op, og derefter dele billedet med dine venner.

En anden lille, men smart funktion er funktionen for skærmrotation. Hvis du ikke gider ændre skærmens retning fra menuen Indstillinger, kan du bare rotere enheden. Der vises en knap, som du kan bruge til at ændre skærmens retning – så nemt er det. Justeringer som disse og mange flere gør hele forskellen!

Cremen til din pie
    Cremen til din pie

Cremen til din pie

Derudover er der mange små søde godter til de funktioner og indstillinger, du bruger mest. Når du trykker på volumentasten, aktiveres der en volumenskyder til medier på skærmen og en knap til ringetonen, som gør det nemt at justere lydstyrken, mens du lytter til musik eller ser en video.

Og når du tager et skærmbillede, kan du fremhæve detaljer med det samme ved hjælp af menuen Rediger, der dukker op, og derefter dele billedet med dine venner.

En anden lille, men smart funktion er funktionen for skærmrotation. Hvis du ikke gider ændre skærmens retning fra menuen Indstillinger, kan du bare rotere enheden. Der vises en knap, som du kan bruge til at ændre skærmens retning – så nemt er det. Justeringer som disse og mange flere gør hele forskellen!

Dit favoritkamera er blevet endnu bedre!
    Dit favoritkamera er blevet endnu bedre!

Dit favoritkamera er blevet endnu bedre!

Du vil elske kameraets simple, strømlinede look! Det har fået et nyt flot design, så alt det væsentlige er der, når du vil indfange øjeblikket. Bare åbn kamera-appen, og stryg til venstre eller højre for at vælge Foto eller Video, og optag. Det er det!

Hvis du vil bruge Xperia-funktioner som Superslowmotion, Bokeh eller Manuel tilstand, skal du bare tappe på knappen TILSTAND. Kameraet husker den funktion, du har brugt sidst, og viser et ikon på skærmen for hurtig og nem adgang. Derudover har du nu nem adgang til ofte brugte funktioner som Lysstyrke, Opløsning og Kameraindstillinger på skærmen. Dette nye look serveres helst friskt med alle Xperia-enheder, der kører på Android 9 Pie.

Tilpas, og få ro i sindet

Tilpas, og få ro i sindet

For mange beskeder kan distrahere, så du får svært ved at fokusere på det, der er vigtigt. Med Android 9 Pie er det nemmere end nogensinde før at administrere beskeder. Hvis du får en besked, du egentlig ikke har brug for, kan du bare trykke længe på den for at få adgang til beskedindstillingerne for den pågældende app og slå beskeder fra. Du kan også vælge, hvilke beskeder du vil bevare, i menuen Indstillinger. Derudover bruger din enhed maskinel indlæring til at vælge, hvilke beskeder du får. Hvis du bliver ved med at stryge beskeder fra en bestemt app væk, foreslår enheden, at du slår beskeder fra den pågældende app helt fra.

En anden fordel er den opdaterede funktion Forstyr ikke. Den er blevet mere simpel, og du kan egentlig bare slå den til eller fra. Hvis du trykker længe på ikonet Forstyr ikke i Hurtige indstillinger, får du nem adgang til menuen Indstillinger, hvor du kan vælge, hvornår og hvad der skal blokeres.

Vil du fortsætte med opsætningen? Ikke noget problem!

Vil du fortsætte med opsætningen? Ikke noget problem!

Når du går i gang med opsætningen af din nye Xperia-enhed, støder du måske på ting, du ikke kender, eller du bliver måske bedt om at justere indstillinger, du ikke er sikker på. Opsætningen må gerne gå lidt hurtigt, så du springer dette trin over, så du kan vende tilbage til det senere. Lyder det som noget, du kender?! Med den nye opsætningsguide er det meget nemt at gå tilbage og fortsætte med opsætningen. Når det passer dig, kan du gå til Indstillinger eller ganske enkelt stryge nedad og tappe på beskeden for at fuldføre opsætningen. Nemt at bruge, også på farten!

Vil du fortsætte med opsætningen? Ikke noget problem!
    Hvad kan denne telefon gøre?

Hvad kan denne telefon gøre?

Du har sikkert prøvet talekommandoer i Google Assistant for at få enheden til at afspille din favoritmusik eller måske søge på nettet for at finde et sted, hvor du kan spise eller måske få et stykke kage. Nu ved Google Assistant også alt om din Xperia! Bare sig "OK Google" og "Hvad kan denne telefon gøre?", så får du en liste over seje funktioner, der kun findes i Xperia. Hvis du vil optage imponerende 4K HDR-videoer, skal du bare sige "Optag 4K HDR-film". Kamera-appen åbnes med 4K HDR-videoindstillinger klar til brug.

Denne funktion er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk og spansk fra og med september 2018.

Hvad kan denne telefon gøre?

Du har sikkert prøvet talekommandoer i Google Assistant for at få enheden til at afspille din favoritmusik eller måske søge på nettet for at finde et sted, hvor du kan spise eller måske få et stykke kage. Nu ved Google Assistant også alt om din Xperia! Bare sig "OK Google" og "Hvad kan denne telefon gøre?", så får du en liste over seje funktioner, der kun findes i Xperia. Hvis du vil optage imponerende 4K HDR-videoer, skal du bare sige "Optag 4K HDR-film". Kamera-appen åbnes med 4K HDR-videoindstillinger klar til brug.

Denne funktion er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk og spansk fra og med september 2018.

Hvorvidt der er tilgængelige softwareopdateringer, afhænger af din enhed, dit land og/eller din udbyder. Bemærk, at uanset Android-versionen vil visse funktioner og egenskaber også være forskellige afhængigt af din enhed.

Hvis du vil have vist den aktuelle softwareversion, opdateringer og kommende softwareudgivelser, kan du gå til softwaresiden på Sony Mobiles supportwebsted.

Google og Android er varemærker tilhørende Google LLC.