Sådan starter du enheden for første gang

Det anbefales, at du oplader batteriet i mindst 30 minutter, før du starter din enhed første gang. Du kan stadig bruge din enhed, mens den oplader. Se Opladning af din enhed.

Første gang du starter enheden, kan du gå til opsætningsvejledningen for at hjælp til at konfigurere de grundlæggende indstillinger, gøre din enhed personlig og logge på dine konti, f.eks. en Google™-konto.

Når du køber enheden, er der allerede indstillet en grundlæggende lås, hvor du skal stryge fingeren hen over skærmen. Det betyder, at du skal stryge mod venstre eller opad på skærmen for at låse den op. Du kan ændre sikkerhedsindstillingerne senere og tilføje andre typer af skærmlåse.

Sådan tænder du enheden

Sørg for at bruge USB Type-C-kablet (medfølger), når du oplader enheden. Det anbefales, at batteriet oplades i mindst 30 minutter, inden du tænder enheden første gang.

1. Tryk og hold nede på til/fra-tasten Ikon for til/fra, indtil enheden vibrerer.
  2. Indtast pinkoden til SIM-kortet, når du bliver bedt om det, og tap derefter på Ikon for tekstindtastning.
  3. Vent et øjeblik, mens enheden starter.

Du fik oprindeligt pinkoden til SIM-kortet fra netværksoperatøren, men du kan ændre den senere i menuen Indstillinger.

Sådan slukker du enheden

1. Tryk på Ikon for til/fra-knappen, og hold den nede, indtil menuen med indstillinger vises.
  2. Tap på Sluk i menuen med indstillinger.

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.