Monolyd

Hvis du vælger Monolyd , afspilles både venstre og højre kanal samtidig, når der afspilles lyd. Afspilning i mono i stedet for stereo er mest nyttigt for brugere med visse former for hørebesvær eller af sikkerhedsmæssige årsager, f.eks. når du skal kunne høre dine omgivelser.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du monolyd

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Hjælpefunktioner.
  2. Tap på skyderen ud for Monolyd for at aktivere eller deaktivere funktionen.