Supportprogram

Brug supportappen til at søge efter enheds- og softwareoplysninger. Du kan læse supportemner, foretage fejlfinding eller bruge nyttige apps, f.eks. enhedstesten. Besøg vores websupport direkte fra appen for at læse brugervejledninger eller artikler fra vidensbasen eller for at gå til supportforummet.

Du kan finde kontaktoplysninger for support i menuen Kontakt os, også selvom du ikke har netværksforbindelse.

Sådan får du adgang til supportappen

• Søg efter og tap på Indstillinger > Ikon for Hjælp.

Opret forbindelse til internettet, når supportprogrammet anvendes, og opnå den bedst tilgængelige support.