Navigation mellem apps

Du kan navigere mellem apps ved hjælp af navigeringstasterne og vinduet med de senest anvendte apps, hvor du nemt kan skifte mellem alle de apps, du har brugt for nylig. Navigationstasterne er tilbage-tasten, starttasten og tasten for seneste apps. Du kan også åbne to programmer på skærmen på én gang ved hjælp af opdelt skærm, hvis programmet understøtter funktionen til flere vinduer. Nogle apps lukkes, når du trykker på tasten Start Ikon for start for at afslutte, mens andre sættes på pause eller fortsat kører i baggrunden. Hvis en app er sat på pause eller kører i baggrunden, kan du fortsætte, hvor du slap, næste gang du åbner appen.

Overblik over navigation mellem apps

Senest anvendte apps

1 Ryd alle – Luk alle de senest anvendte programmer
    2 Vinduet med de senest brugte apps – Åbn en app, du har brugt for nylig
    3 Tasten Seneste apps – Åbn vinduet med de senest anvendte apps og linjen Favoritter
    4 Tasten Start – Afslut en app, og vend tilbage til startskærmen
    5 Tilbage-tast – Gå tilbage til den forrige skærm i en app, eller luk appen

Sådan åbner du vinduet med seneste anvendte programmer

• Tryk på Ikon for seneste apps .

Sådan skifter du hurtigt mellem dine senest anvendte apps

• Tryk hurtigt på Ikon for seneste apps to gange.

Sådan lukker du alle de senest anvendte apps

• Tryk på Ikon for seneste apps, og tap derefter på RYD ALLE.

Sådan åbner du en menu i en app

• Mens du bruger en app, skal du tappe på Ikon for Menu eller Ikon for indstillinger.

Ikke alle menuer er tilgængelige i alle programmer.

Tilstand for opdelt skærm

I tilstanden for opdelt skærm kan du se to apps samtidig, hvis du f.eks. vil se din mailindbakke og en webbrowser på samme tid.

Oversigt over opdelt skærm

Opdelt skærm

1 Program 1
    2 Linje for opdelt skærm – Træk for at ændre størrelsen på vinduer
    3 Program 2
    4 Tast for opdelt skærm – Vælg en app, du har brugt for nylig
    5 Starttast – Gå tilbage til startskærmen
    6 Tasten Tilbage – Gå tilbage til den forrige skærm i en app, eller luk appen

Ikke alle programmer understøtter tilstanden for opdelt skærm.

Sådan bruger du tilstanden for opdelt skærm

1. Kontrollér, at de to programmer, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, er åbne og kører i baggrunden.
    2. Åbn det program, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, og tap derefter og hold nede på Ikon for seneste apps. Programmet tildeles den første del af den opdelte skærm.
    3. Vælg det andet ønskede program på listen over miniaturer.
    4. Hvis du vil ændre størrelsen på vinduerne på den opdelte skærm, skal du trække i linjen for den opdelte skærm i midten.
    5. Hvis du vil afslutte tilstanden for opdelt skærm, skal du tappe og holde nede på Ikon for skærmdeling, mens vinduerne på den opdelte skærm vises.

Handlinger til én hånd

Du kan aktivere tilstanden for handlinger til én hånd, hvis du vil bruge enheden med én hånd.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du betjening med én hånd

1. Søg efter og tap på Indstillinger > En-hånds-handlinger.
    2. Tap på skyderen ud for Rediger størrelsen på skærmen for at aktivere eller deaktivere funktionen.
    3. Tap på Ikon for start, og træk derefter tommelfingeren fra højre hjørne til skærmens midte.

Tap på skyderen for Optimerede apps for at tilpasse indstillingerne for betjening med én hånd.

Sådan justerer du skærmens position

1. Hvis du vil flytte skærmen til venstre eller højre side, skal du tappe på henholdsvis Ikon for venstre pil eller Ikon for højre pil.
    2. Hvis du vil flytte skærmen opad eller nedad, skal du trække i de vandrette streger på kanten af den ændrede skærm.
    3. Hvis du vil ændre størrelsen på skærmen, skal du trække i de tre diagonale streger på kanten af den ændrede skærm.

Hvis du vil bruge hele skærmen igen, skal du tappe på Ikon for redigering af skærmstørrelse.