Fingeraftryksstyring

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

I fingeraftryksstyring registreres der oplysninger om fingeraftryk, som kan bruges som en ekstra sikkerhedsmetode til oplåsning af din enhed eller godkendelse af køb. Du kan højst registrere fem fingeraftryk på din enhed.

Før du bruger fingeraftrykssensoren, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Oplåsning med fingeraftryk

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

Du kan bruge dit fingeraftryk til hurtigt at låse din enhed op. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du først registrere et fingeraftryk og aktivere denne funktion i Fingeraftryksstyring.

Det mønster, den pinkode eller den adgangskode, du opretter som skærmlås, fungerer som en ekstra oplåsningsmetode, hvis du aktiverer indstillingen Oplåsning via fingeraftryk. Hvis du vælger andre former for skærmlås, fjernes alle indstillinger for fingeraftryk.

Sådan låser du enheden op via dit fingeraftryk

• Mens låseskærmen er aktiv, skal du anbringe din finger på til/fra-tasten, så enheden kan scanne dit fingeraftryk og låse skærmen op. Husk, at du skal bruge en finger, som du har registreret i fingeraftryksstyring.

Hvis det ikke lykkes dig at låse skærmen op via dit fingeraftryk efter fem forsøg, kan du i stedet bruge det mønster, den pinkode eller den adgangskode, du har oprettet som backup.

Sådan registrerer du fingeraftryk første gang

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Tap på NÆSTE. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på NÆSTE, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre registreringen af fingeraftrykket.

Når du registrerer et fingeraftryk første gang, bliver du også bedt om at angive et mønster, en pinkode eller en adgangskode som backup, hvis du ikke allerede har gjort det.

Fingeraftrykslæseren er placeret på til/fra-tasten og ikke på din enheds skærm. Før du bruger fingeraftrykssensoren, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Sådan registrerer du flere fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Tap på Tilføj fingeraftryk, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Sådan sletter du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Tap på det registrerede fingeraftryk, og tap derefter på SLET > SLET.

Sådan omdøber du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Vælg et registreret fingeraftryk på listen, angiv et navn, og tap derefter på OK.