Kalender

Brug appen Kalender til at håndtere din tidsplan. Hvis du er logget på og har synkroniseret din enhed med en eller flere onlinekonti, som omfatter kalendere, f.eks. din Google-konto, vises kalenderbegivenhederne fra disse konti også i kalenderprogrammet. Du kan vælge, hvilke kalendere du vil integrere i den kombinerede kalendervisning.

Når et aftaletidspunkt nærmer sig, afspilles der en lyd på enheden som påmindelse. Desuden vises Ikon for kalenderbesked på statuslinjen.

Kalenderoversigt

Kalenderoversigt

1

Åbn indstillinger, og vælg en visningstype og de kalendere, du vil have vist

2

Få adgang til en oversigt over den aktuelle måned

3

Gå tilbage til den aktuelle dato

4

Få adgang til andre indstillinger

5

Rul op eller ned for at gennemse kalenderen

6

Tilføj en kalenderpost

Sådan får du mere at vide om kalenderen

• Når appen Kalender er åben, tap på Ikon for indstillinger, og find og tap derefter på Hjælp og feedback.