Læsning og sending af beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA1

I appen Meddelelser vises dine meddelelser som samtaler, hvilket betyder, at alle meddelelser til eller fra en bestemt person er grupperet sammen.

Antallet af tegn, som du kan sende i en enkelt besked, varierer afhængigt af operatøren og det anvendte sprog. Maksimumstørrelsen for en mms, som omfatter mediefilernes størrelse, afhænger også af operatøren. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.

Oversigt over meddelelser

Oversigt over meddelelser

1 Gå tilbage til listen over samtaler
    2 Ring op til meddelelsens afsender
    3 Få vist flere indstillinger
    4 Sendte og modtagne meddelelser
    5 Send en fuldført meddelelse
    6 Tilføj vedhæftede filer

Sådan opretter og sender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på Ikon for skrivning af ny meddelelse.
    3. Indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    4. Hvis du vil sende en gruppemeddelelse, skal du tappe på Ikon for tilføjelse af modtager for at tilføje flere modtagere.
    5. Indtast teksten i meddelelsen.
    6. Hvis du vil tilføje en vedhæftet fil, skal du vælge den relevante indstilling for vedhæftede filer.
    7. Tap på Ikon for afsendelse af meddelelse for at sende meddelelsen. Hvis du har en Dual SIM-enhed, skal du tappe på en af Ikon for afsendelse af meddelelse-knapperne, afhængigt af det SIM-kort du vil bruge.

Hvis du afslutter en meddelelse, inden du har sendt den, gemmes den som en kladde. Samtalen bliver tagget med ordet Kladde .

Sådan læser du en modtaget besked

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på den ønskede samtale.
    3. Tap på den, hvis meddelelsen endnu ikke er hentet.

Alle modtagne beskeder gemmes som standard i enhedens hukommelse.

Sådan besvarer du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på samtalen med meddelelsen.
    3. Skriv dit svar, og tap på Ikon for afsendelse af meddelelse. Hvis du har en Dual SIM-enhed, skal du tappe på en af Ikon for afsendelse af meddelelse-knapperne, afhængigt af det SIM-kort du vil bruge.

Sådan videresender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på den samtale, der indeholder den ønskede meddelelse.
    3. Berør mailen, og hold den nede, og tap derefter på Videresend besked.
    4. Vælg en kontakt, du har brugt for nylig, på listen, eller tap på Ikon for skrivning af ny meddelelse, indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    5. Rediger evt. meddelelsen, og tap derefter på Ikon for afsendelse af meddelelse. Hvis du har en Dual SIM-enhed, skal du tappe på en af Ikon for afsendelse af meddelelse-knapperne, afhængigt af det SIM-kort du vil bruge.

Sådan gemmer du en fil vedhæftet i en modtaget meddelelse

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på meddelelsen, hvis den ikke er hentet endnu.
    3. Hvis du vil gemme en lydfil, skal du berøre og holde nede på den fil, som du vil gemme, og derefter vælge den ønskede indstilling.
    4. Hvis du vil gemme et billede, skal du tappe to gange på den fil, du vil gemme, tappe på Ikon for Menu og derefter vælge den ønskede indstilling.