Foretagelse af opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia XA

Oversigt over, hvordan du foretager opkald

Du kan foretage et opkald ved at ringe op til et telefonnummer manuelt eller bruge funktionen Smart Dial til hurtigt at finde numre på kontaktlisten og i opkaldslogge. Du kan bruge appen Hangouts™ til videochat på enheden til at foretage et videoopkald.

Foretagelse af opkald

1 Gå tilbage til opkaldsloggen
    2 Slet
    3 Numerisk tastatur
    4 Opkaldstast

Sådan åbner du det numeriske tastatur

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Icn sony app dialer.
    3. Hvis det numeriske tastatur ikke vises, skal du tappe på Icn sony call dialpad pressed.

Sådan ringer du til et telefonnummer

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer.
    3. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    4. Indtast telefonnummeret, og tap på Icn sony btn detail call.

Tip

Tap på Icn sony delete phone number blk for at slette et nummer, der er tastet ved en fejl.

Sådan foretager du et opkald vha. Smart Dial

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer.
    3. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    4. Anvend det numeriske tastatur til at skrive bogstave eller tal, der svarer til den kontakt, du vil ringe op. Mens du taster de enkelte bogstaver eller tal, vises der en liste over mulige resultater.
    5. Tap på den kontakt, du vil ringe til.

Sådan foretager du et internationalt opkald

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer. Opkaldsloggen vises.
    3. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur.
    4. Berør 0, og hold nede, indtil der vises et "+"-tegn.
    5. Tast landekoden, områdenummeret uden nuller foran, efterfulgt af telefonnummeret. Tap derefter på Icn sony btn detail call.

Sådan føjer du et hurtigopkaldsnummer til startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer, og tilpasningsmenuen vises.
    2. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen over apps, og vælg Hurtigopkald.
    4. Vælg den kontakt og det nummer, du vil anvende som hurtigopkaldsnummeret.

Sådan viser eller skjuler du dit telefonnummer

Du kan vælge at vise eller skjule dit telefonnummer på modtagerens enhed, når du ringer op til modtageren.

For at vise eller skjule dit telefonnummer

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Opkald > Yderligere indstillinger > Opkalds-id.

Note

Denne mulighed udbydes muligvis ikke af alle operatører.