Tilslutning af din enhed til USB-tilbehør

Du kan bruge en USB-værtsadapter til at oprette forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør, f.eks. USB-masselagerenheder, spilcontrollere, USB-tastaturer og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har et mikro-USB-stik, skal der ikke bruges en USB-værtsadapter.

USB-værtsadaptere sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Note

Denne enhed har en USB-port uden dæksel. Hvis enheden bliver udsat for vand, skal du sørge for, at porten er helt tør, før du tilslutter et USB-kabel.

Sådan får du adgang til en USB-lagerenhed vha. en USB-værtsadapter

1. Opret forbindelse mellem din enhed og USB-lagerenheden vha. en USB-værtsadapter.
  2. For at få adgang til filer og mapper på USB-lagerenheden skal du bruge en filhåndteringsapp, f.eks. File Commander.

Tip

Du kan også åbne det relevante medieprogram på enheden for at få vist indhold direkte. Du kan f.eks. åbne albumprogrammet for at få vist lagrede fotos på dine USB-lagerenheder.

Sådan afbryder du forbindelsen til en USB-lagerenhed

1. Hvis du vil åbne meddelelsespanelet, skal du trække statuslinjen nedad.
  2. Tap på pil ned ud for Android-system.
  3. Tap på SKUB UD på rullelisten.
  4. Fjern USB-værtsadapteren fra enheden.

Tip

Hvis beskeden ikke vises, skal du tappe på Indstillinger > Lager og hukommelse > Icn sony key menu > Avanceret > Lagerplads > Icn sony eject3 ud for Ekstern lagerplads.

Sådan tilslutter du USB-tilbehør ved hjælp af en USB-værtsadapter

1. Sæt USB-værtsadapteren i din enhed, og tilslut derefter adapteren til USB-tilbehøret.
  2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  3. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse.

Note

Der skal måske udføres yderligere trin eller hentes ekstra software for at konfigurere spilcontrollere, USB-lyd og USB Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Sådan tilslutter du USB-tilbehør ved hjælp af et mikro-USB-stik

1. Sæt USB-tilbehørets mikro-USB-stik i din enhed.
  2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
  3. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse.

Note

Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør med et mikro-USB-stik understøttes af din enhed.