Jeg kan ikke låse min skærm op

Nulstil skærmlåsen på din Xperia™-enhed, hvis du har glemt pinkoden, adgangskoden eller mønsteret til din skærmlås, eller hvis du af den ene eller anden grund ikke kan låse skærmen op på din enhed. Sørg for at læse om resultatet af og kravene til alle nulstillingsmetoder nøje, før du fortsætter.

• Brug tjenesten my Xperia til at nulstille skærmlåsen.

Resultat: Der slettes ikke indhold på din enhed.

Krav: Denne nulstillingsmetode kræver, at du tidligere har aktiveret tjenesten my Xperia på din enhed. Du kan undersøge, om my Xperia er aktiveret på din enhed, ved at gå til myxperia.sonymobile.com og logge på med den samme Google™-konto, som du har konfigureret på din enhed. Metoden kræver også, at enheden har en aktiv internetforbindelse ( Wi-Fi - eller mobilnetværk).

Sådan nulstiller du skærmlåsen ved hjælp af tjenesten my Xperia

1. Gå til myxperia.sonymobile.com fra en enhed med forbindelse til internettet, f.eks. en computer.
      2. Log på med den samme Google™-konto eller Sony Entertainment Network-konto, som du har konfigureret på din Xperia™-enhed.
      3. Klik på billedet af din Xperia™-enhed under Dine enheder.
      4. Vælg Lås eller skift pinkode for at erstatte den aktuelle skærmlås med en ny pinkode.
      5. Følg vejledningen på skærmen, der leveres af tjenesten my Xperia.
    • Brug funktionen til softwarereparation i programmet Xperia™ Companion til at nulstille skærmlåsen på din Xperia™-enhed.

Resultat: Softwaren på din enhed geninstalleres. Alle personlige data, der er gemt i enhedens interne hukommelse, slettes. Indhold på det eksterne SD-kort slettes ikke.

Krav: Denne metode kræver, at du har adgang til en computer med en aktiv internetforbindelse. Du skal bruge et USB-kabel til at slutte enheden til en computer. Enheden skal være mindst 80 % opladet.

Sådan reparerer du enhedssoftwaren ved hjælp af Xperia™ Companion

Hvis det er muligt, skal du altid tage backup af alle personlige data, før du udfører en softwarereparation. Alle data i den interne hukommelse overskrives under en softwarereparation. Indhold på et eksternt SD-kort bevares.

1. Sørg for, at Xperia™ Companion er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Åbn Xperia™ Companion-softwaren på computeren, men tilslut ikke din Xperia™-enhed, før du får besked på det i 5-punkts vejledningen i Xperia™ Companion-vinduet.
      3. Vælg Softwarereparation på computerskærmen.
      4. Følg vejledningen på skærmen for at geninstallere softwaren og fuldføre reparationen.